2015. évi OMME tagdíj

Tájékoztatjuk a tisztelt Méhésztársakat, hogy a 2015. évi OMME tagdíjak befizetésének határideje 2015. március 31. A fizetendő tagdíj összege, az elmúlt esztendőhöz hasonlóan továbbra is 5.000 Ft/fő, valamint a méhcsaládok után 65 Ft/méhcsalád.

Amennyiben még nem került sor a 2015. évi OMME tagdíj befizetésére, annak rendezését illetően kérjük, vegye fel a kapcsolatot tagszervezetének gazdasági vezetőjével.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Méhészújság postázásának alapja, a tárgyévi tagdíj határidőben történő megfizetése.

Egyesületünk részéről, az elmúlt évben a tagsági jogviszonnyal rendelkező méhészek, újság postázásához szükséges adatai az OMME Magyarország Kft részére átadásra kerültek, amely jelenleg is alapja a postázási címre történő megküldésnek. A taglista idei esztendőben történő megújításának időpontja 2015. május 31. A 2015. évi tagdíjbefizetések tételes pénzügyi és tagnyilvántartás szerinti elszámolásának figyelembevételével, az OMME Hivatala által elkészítésre kerül az új nyilvántartás. Az elkészített új 2015. évi taglista alapján, a méhészeti szaklap havi postázására – valamennyi régi és új méhésztárs esetében – a 2015 júniusában postázásra kerülő júliusi lapszámtól kezdődően kerül sor.

OMME Hivatala