28. Méhek napja

Ne felejtse: holnap lesz a 28. Méhek Napja! Idén, a koronavírus járvány miatt, a Méhek napja rendezvény, annak sajtótájékoztatója elmarad. Azonban most is szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét a méhek munkájának nélkülözhetetlenségére, fontosságára, de nyilván idén másképp, mint korábban.

Holnap 10:00 órakor lesz egy közös, a Méhek napja alkalmából történő bejelentése a Tehetsz méh többet! kampány részvevőinek, amit minden szervezet (Takarék Bank, AMC, OMME) saját közösségi oldalán fog posztolni. Az AMC edukációs és ismeretterjesztő anyagot küld ki a méhek jelentőségéről az iskoláknak a közeljövőben. Számos országos és helyi média megjelenésünk lesz (TV2, DunaTV, Retro rádió, Manna rádió, Kossuth rádió, stb.) a holnapi napon. Továbbá, a Méhek napja alkalmából holnap írjuk alá az együttműködési megállapodást az Országos Erdészeti Egyesülettel.

Mézfogyasztóinknak, ismerősünknek, vándorlásaink során a terület tulajdonosainak mondjuk el röviden a méhek jelentőségét, beszéljünk szakmánkról, minél többen tudjanak problémáinkról, nehézségeinkről, hiszen ami ma a méhészeket sújtja, holnap mindenkit érinteni fog, mindenkire negatív hatással lesz!

Egybibés galagonya2