33. Bábolnai Gazdanapok

Egyesületünk közel 70 nm-es standon képviselte a hazai méhészeti ágazatot a Bábolnai Gazdanapokon szeptember 10-12. napjai között. Bemutattuk a méz pergetésének folyamatát: fedett mézes lépeket fedelezünk, áttetsző falú kézi hajtású pergetőben pergettünk és csapos kannából mézet üvegeztünk. A kast imitáló sátrunkban VR szemüveget adtunk az érdeklődőknek, akik így a kaptárban érezhették magukat a méhek között. 10 féle fajtamézet kóstoltattunk, illetve 10 grammos virágmézet, és virágporos tasakokat adtunk ajándékba minden standunkat meglátogató vendégnek. Standunkat a megnyitó napján külön meglátogatta Dr. Nagy István agrárminiszter Úr is, valamint Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója. A rendezvény lebonyolításában való segítségét külön köszönjük Simonné Venter Éva elnökségi tagnak, valamint a szaktanácsadó hálózat munkatársainak.

A felvétel egy nappal, a Bábolnai Gazdanapok megnyitója előtt készült – elkészült a standunk! A képen, a stand-építők csapata látható (balról jobbra): Demeter László szaktanácsadó, Horváth Gábor vezető szaktanácsadó, Simonné Venter Éva elnökségi tag és Pungor Adrián hivatalvezető.  

A 33. Bábolnai Gazdanapokon, az OMME standon éppen szakmai beszélgetést folytat Molnár Klaudia, a Jászsági Méhészegyesület elnök-asszonya és Simonné Venter Éva elnökségi tag Vida Józseffel, a Takarékbank elnök-vezérigazgatójával

Dr. Nagy István agrárminiszter és Bross Péter OMME elnök a Bábolnai Gazdanapokon