OMME – Alapszabály tervezet

Tájékoztatás az OMME módosításra előterjesztett Alapszabályáról

 

Tájékoztatjuk a tisztelt OV Tagokat és Küldötteket, hogy a soron következő Küldöttgyűlésünkre a módosításra, megvitatásra és döntésre előkészített Alapszabály szövegtervezet egységes szerkezetben az OMME weblapján olvasható. Az előkészítési munkafolyamatokban az Alapszabály Módosítást Előkészítő Bizottság, az IB és az EB javaslatait megfogalmazta. Tekintettel arra, hogy az előkészítési munkák folyamatában az OMME új ügyvéd bevonására kényszerült, a KGY-t megelőzően rövid bizottsági ülés megtartására is sor kerül.

A módosító javaslatokra, és a hatályos jogszabályok által kötelezően előírtakra tekintettel ez a végső szövegtervezet képezi a KGY általi közös tárgyalás és döntések alapját. A módosítások megvitatásával, a minél szélesebb körű konszenzussal történő elfogadásával, és a közös munkába bevont, kiváló jogi ismeretekkel és nagy tapasztalattal rendelkező ügyvéd szakmai segítségével megvan a garancia arra, hogy Küldöttgyűlésünkön új alapszabálya szülessen az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek.

A korábban postázott elnöki levelet követően ez úton is kérek minden érintettet, hogy minél többen vegyünk részt ebben az igen jelentős, egyesületünk jövőbeni működését meghatározó közös munkában!

                                                                                               Dr. Mészáros László                                                                                                                          Elnök

OMME – Alapszabály tervezet