Tagnyilvántartó programmal kapcsolatos tájékoztatás!

Az OMME Hivatala által 2015. január 29-én, valamennyi egyesületi vezető részére postázásra került a 2015. évi tagdíjak egységes szerkezetben történő befizetését és nyilvántartását elősegítő új elektronikus felület elérhetősége, a program használatához szükséges egyedi azonosító és a feldolgozást elősegítő felhasználói kézikönyv, amely tartalmazza az új folyamatot érintő eljárást.

A továbbiakban az új felhasználói felületen keresztül történik az OMME tagok adatainak, az egyes tagdíjbefizetéseknek a rögzítése és az OMME Hivatal részére történő továbbítása.

Mint a postai úton továbbított levelünkben is jeleztük, a méhésztársak adatainak és az általuk befizetett tagdíjak rögzítésére szolgáló felület eléréséhez, egy internet böngésző program használatára van szükség. Erre a feladatra, az OMME Központ által korábban kiadott hordozható számítógépre telepített böngésző program használatát javasoljuk.

A program elindítását követően, a címsorban az OMME honlap címét szükséges megadni, amely a következő: http://www.omme.hu.

A megjelenő OMME oldalon, a „HER Online” felületre történő kattintással érhető el az adatrögzítéshez szükséges felület. A belépéshez, minden egyesület részére saját felhasználónév és jelszó került megküldésre.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2015. évi tagdíj alapja a 2014. június 1. és szeptember 30-i méhegészségügyi felelős által regisztrált méhcsaládszám. Az Országos Vezetőség 2014. október 12.-i ülésén döntött a 2015. évi tagdíjakról, amely nem változott, továbbra is 5000Ft/fő, a méhcsaládonkénti összeg 65 Ft/méhcsalád.

Amennyiben a postai úton megküldött dokumentációval vagy a tagnyilvántartó program használatával kapcsolatban további kérdés merülne fel, akkor az OMME Hivatala, a központi telefonszámon (06-1-216-0015), vagy az omme1984@enternet.hu e.mail címen áll rendelkezésre.

OMME Hivatala