Új szolgáltatás az OMME termelői mézesüveg forgalmazásban

Tisztelt Méhésztársak!

Az OMME Magyarország Kft részéről, új szolgáltatás került bevezetésre a termelői mézesüveg forgalmazásban, amelyről az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:

Elősegítendő a termelői mézesüveg méhésztársakhoz mind nagyobb körben történő eljuttatását – az Orosházi Üveggyárból raklapon történő vásárlási lehetőség megtartása mellett – 2016. október 24-től, az OMME Magyarország Kft az ország középső és nyugati országrészének ellátása érdekében, egy új törökbálinti telephelyen is megkezdi a mézesüveg értékesítésének közvetlen lebonyolítását az OMME tagsággal rendelkező méhészek részére.
Tájékoztatjuk a tisztelt méhésztársakat, hogy a helyszínen készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Az OMME termelői mézesüveg megvásárlására és elszállítására, minden esetben, az OMME Magyarország Kft-vel történt előzetes egyeztetést, a pontos megrendelés leadását és az ellenérték kifizetését követően kerülhet sor.
Az új szolgáltatás elindításával, mentesíteni kívánjuk a méhésztársakat az orosházi szállítás során jelentkező költségektől, valamint a berakodással és az utazással eltöltött idő ráfordításának terhétől.
Az új telephelyen, az OMME tagsággal rendelkező méhészek a 730 ml-es üveget teljes raklap esetén 52 Ft +ÁFA, míg a 380 ml-es üveget 30 Ft + ÁFA áron vásárolhatják meg. A raklap megbontása esetén a 730 ml-es üveg 53 Ft + ÁFA, míg a 380 ml-es üveg 31 Ft + ÁFA áron kerülhet megvásárlásra.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy raklapos vásárlás esetén, a közölt ár a raklap költség nélkül értendő!

A vásárlásra munkanapokon a törökbálinti DEPO területén, de 9-15 óráig nyílik lehetőség. Telephely címe: 2045 Törökbálint, DEPO IV. épület EURO-LINE.COM Logisztikai Kft.
A vásárlással kapcsolatos kérdésekkel, illetve a vásárlás feltételeiről munkanapokon a 06-1-323-0003–as telefonszámon, vagy a gal.izabella@omme.hu e.mail címen állunk szíves rendelkezésre.

Reméljük, hogy az új szolgáltatás elindításával az egyesületi tagok megelégedésére és segítségére lehetünk, valamint a jövőben még több méhésztárshoz kerülhet a termelői mézesüveg kedvező áron eljuttatásra.

Méhésztársi üdvözlettel,

Mészáros József

OMME Magyarország Kft
1094 Budapest, Viola utca 48.