Mézes Reggeli 2016 – Kiskunhalas

Tisztelt Méhésztársak!

Az idei esztendőben Kiskunhalason került sor a Mézes reggeli Központi rendezvényének megtartására, amelyen 16 országos és 3 megyei média képviseltette magát.
A program keretében, több mint 90 ezer diák kapott magyar termelői mézből készült reggelit az ország 486 iskolájában és óvodájában a Földművelésügyi Minisztérium (FM) és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) mézes reggeli programjának keretében.

Az alábbiakban megtekinthető az FM sajtóiroda közleménye:

http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/tobb-mint-90-ezer-diak-kapott-kostolot-a-mezes-reggeli-program-kereteben

A Mézes Reggeli központi rendezvényén személyesen megjelent és beszédet mondott Nagy István, az agrártárca parlamenti államtitkára és Bross Péter az OMME elnöke.

Köszöntőt mondott Ksenija Škrilec szlovén Nagykövet asszony, Bányai Gábor a térség Országgyűlési Képviselője, Dózsa Tamás Károly OMME elnökségi tag és Rozmann Gréta Magyarország 2016. évi Mézkirálynője.

A helyszínt biztosító iskola tornatermét a méhészeti tevékenységet bemutató szakmai sarok és a gyermekek által, a méhekről készített rajzok és fotók színesítették.

Mézes reggeli - 2016

Mézes reggeli 2016. II.

Mézes reggeli - 2016. III.

Mézes reggeli - 2016. VI.