OMME tagszervezetek részére kiosztott számlatömbök – 2017.

Tisztelt Méhésztársak!

Az OMME Hivatal által, a 2017. esztendőre vonatkozóan is egységes formátumban beszerzésre és kiosztásra kerültek az OMME helyi tagszervezetek részére a készpénzfizetési számla tömbök.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az OMME tagszervezeteknél, a 2017. évi OMME tagdíjak beszedésére, minden esetben a 2016. és 2017. esztendőben központilag kiosztott új szigorú számadású nyomtatványokon kerülhet sor. Az idei esztendőben kiosztott valamennyi készpénzfizetési számla tömb MD5EA azonosítóval rendelkezik, míg az OMME tagszervezetek részére a 2016. évben kiosztott és még be nem telt számlatömbök IH4SA és IH4EA kezdetű azonosítóval rendelkeznek, melyet a bizonylat sorszáma követ.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2016. évben kiosztott, azonban az év folyamán fel nem használt szigorú számadású számlatömbök, az idei esztendőben az OMME tagszervezetek részéről felhasználásra kerülhetnek.

Az alábbiakban mellékelt táblázatban megtekinthető, az érintett tagszervezetek részére a 2017. esztendőben kiosztott és használatba vett számlatömbök sorszáma:

OMME tagszervezetek részére kiadott számlatömbök – 2017.

OMME Hivatal