Ajándékozzon vevőinek „önreklámot”!

Felhívjuk a méhésztársak figyelmét, hogy lehetőség nyílik központi irodánktól vásárolni facélia-magos tasakokat, melyeket abból a célból gyártottunk le, hogy minél több emberhez eljusson az un. „méhbarát” gondolkodásmód. A méhlegelő-magos tasak kedves ajándék azoknak, akik Öntől mézet vásárolnak, de tagszervezetek –a Mézes Reggeli programunkhoz hasonlóan – is ajándékozhatnak óvodáknak, általános- vagy akár középiskoláknak azzal  acéllal, hogy felhívjuk magunkra, méheinkre, a beporzókra a figyelmet. Méhészújságunk áprilisi számával tagjainknak kiküldtünk két darab tasakot!

A tasakon egy játékra is invitáljuk azokat, akik elvetik a magokat – azok között, akik a virágzó facéliáról beküldenek a megadott email címre egy fotót, értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A szép megjelenésű tasak ára (csak OMME tagoknak): bruttó 30 Ft/db. Ez az ár nyilván sokkal kevesebb, mint az önköltségi ár, a különbséget – az elnökség döntése értelmében – a marketing-alapunk állja.

g40

Április 2-án Budapesten tartjuk Küldöttgyűlésünket. Ez remek alkalom arra, hogy az egyesületi vezetők, a szaktanácsadók személyesen vegyék át a megrendelt facélia-magos tasakokat, elkerülve a postaköltséget.

Várjuk megrendelésüket telefonon: 06 1/216-0015 számon, vagy az omme@omme.hu emailcímen.

Ajándékozzon vevőinek vagy a jövő mézfogyasztóinak, a gyerekeknek „önreklámot”!   

_AGI9041