Düsseldorfi Magyar Napokra jelentkezés

A Düsseldorfi Magyar Napok 2018. szeptember 27-30. kerülnek megrendezésre Észak-Rajna-Vesztfália tartomány fővárosában. A rendezvényre tradicionálisan Düsseldorf belvárosának szívében kerül sor, idén a Johannes-Rau-Platzon. A rendezvény rendkívül sokoldalú, melynek célja nem csak hazánk gasztronómiai kínálatának és kiemelt turisztikai területeinek bemutatása, hanem koncerteken, táncos rendezvényeken és más programokon keresztül a magyar kultúrát is középpontba helyezi.

 A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a tartományban élő kb. húszezer magyarnak arra, hogy egymással találkozzanak és megéljék közös magyarságukat, ápolják hagyományaikat.

 A Düsseldorfi Magyar Napokat szervező Magyar Főkonzulátus a Magyar Piacon lehetőséget biztosít a hazai termelőknek, hogy kiváló minőségű, ízletes élelmiszereikkel megjelenjenek a helyi látogatók előtt és értékesítsenek is számukra. A rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalók ITT találhatók. A jelentkezés határideje 2018. szeptember 06. csütörtök. A jelentkezési lap ITT található.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban további kérdés merülne fel, Illés Bálint nagykövetségi tanácsos úr az alábbi e-mail címen érhető el: balint.illes@mfa.gov.hu