Felmérés – a leghatékonyabb méhészeti támogatások érdekében

Tisztelt Méhésztársak!

Az Agrárminisztérium megbízásából felmérés készül a Magyar Méhészeti Nemzeti Programmal (MMNP) kapcsolatban, melynek során kíváncsiak az Önök véleményére is. A felmérés célja, hogy értékelje a MMNP eredményeit, képet kapjon az ágazat szereplőiről és azok támogatási igényeiről.

Kérjük töltse ki az alábbi linken található anonim kérdőívet ezzel is segítve, hogy a MMNP minél hatékonyabban segíthesse a méhészek igényeit:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uyT_3okgAESMjvceaAN4sqQK8j-2aTVEm0C0DJ5t17JUNEM0R1RZSDNISVA1NUJJVlRESVhBNkgzTi4u

A felmérésől bővebben, a felmérést végző cég közleményében:

„Tisztelt Kitöltő!

Az Agrárminisztérium Illetékes Hatósága megbízásából a KPMG Tanácsadó Kft. és a KPMG Hungária Kft. (a továbbiakban: KPMG Konzorcium) jelenleg végzi a Méhészeti Nemzeti Program intézkedés-specifikus felügyeleti vizsgálatát. A vizsgálat része a kérelmezők főbb jellemzőinek, a kérelmezési feltételekről alkotott véleményének felmérése, valamint a támogatás elért eredményeinek értékelése.

Tisztelettel arra kérnénk, hogy az alábbi rövid elektronikus kérdőív kitöltésével segítse felmérésünket abban, hogy a meghirdetett támogatások elért eredményeit minél szélesebb körű valós kérelmezői információ alapján tudjuk értékelni. Kérjük, abban az esetben is válaszoljon, ha a kérelmezett támogatást nem nyerte el. Amennyiben nem saját nevében nyújtotta be a kérelmet, kérjük, hogy válaszait a kérelemben szereplő ügyfélregisztrációs számra vonatkoztassa!

A KPMG Konzorcium az Ön által megadott valamennyi adatot bizalmasan kezeli, azokat feldolgozza és az eredményekről a későbbi egyedi azonosításra alkalmatlan módon tesz értékelési jelentést az Agrárminisztérium felé.

Kérjük, hogy az alábbi kérdőívet legyen szíves legkésőbb 2020. október 18-ig kitölteni.

Amennyiben a válaszadással kapcsolatosan további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal kollégánkhoz az alábbi elérhetőségen:

Solymosi Kinga
+36 70 370 1758
Kinga.Solymosi@kpmg.hu                                                        

Közreműködését ezúton is köszönjük!”