Gyógyszerkérelmek – Utolsó nap!

Ezúton kérjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy  2020. március 30-tól, postai úton már ne küldjék „gyógyszer”támogatási kérelmük benyújtásához szükséges dokumentumokat a szaktanácsadóknak!

A március 31. után érkező dokumentumokat külön kezeljük a korábbiaktól, addig nem kezdjük el feldolgozásukat, míg a folyamatban lévő összes kérelemmel nem végzünk, így a rögzítések sorrendjében utolsó helyre kerülnek.

Ennek oka, hogy nagyon sokan az utolsó pillanatra időzítették a vásárlásokat, illetve a benyújtáshoz szükséges dokumentumok megküldését a szaktanácsadó kollégák részére. A 2020. március 31. után érkező kérelmeket már nem biztos, hogy a kollégák fel tudják dolgozni, így nem áll módunkban garanciát vállalni ezen kérelmek benyújtására.

Tekintettel, hogy a telefonos segítségnyújtás alatt a kollégák nem tudnak haladni az időben beérkezett kérelmekkel, március 31-től előfordulhat, hogy az elvégzendő munka függvényében, korlátozott időben – csak délelőtt – tudnak a méhésztársak rendelkezésére állni.

FIGYELEM! Azon Méhésztársak, akik korábban már megküldték kérelmüket a szaktanácsadóknak, de 2020. április 4-ig nem kapnak visszajelzést e-mailjükre/ügyfélkapujukra, mindenképpen keressék szaktanácsadójukat.

Kérjük azon méhésztársakat, akik a támogatási időszak legvégére hagyták gyógyszer-cukor támogatásuk benyújtását, hogy az alábbi linken található útmutató segítségével saját maguk próbálják meg benyújtani kérelmeiket.

http://www.omme.hu/magyar-meheszeti-nemzeti-program-benyujtasi-utmutato/