Június 2-ig lehet benyújtani a NAK tagdíj-önbevallást

Május 31. helyett június 2-án (hétfőn) éjfélkor zárul a 2014. évi kamarai tagdíj-önbevallás időszaka. Ezt követően bevallásra nincs lehetőség.

Abevallást idén kizárólag elektronikusan, internetes online űrlapok kitöltésével kell megtenni. Az önbevalló lapot NEM kell kinyomtatni és aláírni.

A bevallás lezárását követően minden tagunk díjbekérő levélben kap értesítést, hogy mekkora összegű tartozást kell megfizetnie. Ebben tüntetjük majd fel a korábbi tartozásait, befizetéseit, illetve az Ön által 2014-re megadott tagdíj összegét is. A tagdíjat a NAK 11749008-20190244 számú bankszámlájára banki átutalással, illetve csekken lehet befizetni. Csekk a bevallás során igényelhető, és a díjbekérő levélben küldjük majd ki tagjainknak.

A tagdíj befizetésének határideje 2014. július 7.

A tagdíjbevallással és -befizetéssel kapcsolatos részletes információk az oldalon lévő GYIK-ben, illetve a NAKlap májusi számában olvashatók. Kérdés esetén küldjön üzenetet az ugyfelkapu.nak.huoldalon található „Üzenetküldés” alkalmazással, vagy hívja a +36 1 802 6100-as telefonszámot

NAK