Kérelembenyújtás – szaktanácsadás

Tájékoztatjuk a tisztel méhésztársakat, hogy a szaktanácsadó hálózat tagjait a korábbiakhoz képest eltérő módon érhetik el!

Azon méhésztársaknak, akiknek szaktanácsadói segítségére lenne szüksége, kérjük KIZÁRÓLAG telefonon és elektronikus úton vegyék fel velük a kapcsolatot.

  • Ha közvetlen segítségre van szükségük a kérelmek benyújtásához fotózzák vagy szkenneljék be a kérelmek beadásához szükséges dokumentumokat (tagdíjfizetési nyugta, számlák, kifizetési bizonylatok, esetenként: nyilatkozatok, egyéb dokumentumok)
  • Ha nincs lehetőségük a dokumentumok digitalizálására, kérjék meg rokonukat, ismerősüket, valamely hivatalt, hogy segítsenek Önöknek
  • Legvégső esetben a dokumentumok MÁSOLATAIT küldjék meg a szaktanácsadók részére – ajánlott levélként, így biztosan meg is érkezik
  • EREDETI DOKUMENTUMOKAT NE! KÜLDJENEK, AZOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK
  • Személyes ügyfélfogadásra bizonytalan ideig (de április 15-ig garantáltan) nincs lehetőség, hogy a szaktanácsadó hálózat működését a méhésztársadalom részére megőrizhessük.

Rendkívül sajnáljuk a jelenlegi helyzetet, hiszen mindig a Tisztelt Méhésztársak maximális kiszolgálására törekedtünk – ez a feladatunk, a hivatásunk-, jelen helyzetben azonban egy-egy ügyfél személyes fogadása is több száz, több ezer ügyfél igényeinek kiszolgálását veszélyezteti. Közösségünk érdeke, hogy a hálózat működőképességét fenntartsuk, így az egyéni nehézségeket kizárólag a jelenlegi szabályoknak megfelelően kérjük kezelni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tisztelettel,

OMME