Mézkirálynő és udvarhölgyei munkában

Három nappal a Jászberényi Mézvásár után, rögtön elkezdődött a frissen megválasztott mézkirálynő és udvarhölgyei „munkába állása”. Simonné Venter Éva elnökségi tag kezdeményezésére munkamegbeszélésre gyűltek össze a következő egy év magyar termelői méz jó hírének terjesztői, hírvivői: Szemerits Eszter mézkirálynő, Páprádi Anna Bíborka és Busi Adriána udvarhölgyek. Egyeztettük a rendezvények időpontjait, ötleteket gyűjtöttünk a megjelenésekkel kapcsolatban és ami a legfontosabb: a „három grácia” megállapodott a szoros együttműködésben.

Ennek jegyében első lépésként közös elektronikus postaládát hoztak létre (magyarorszagmezkiralynoje@gmail.hu), melyet mind a hárman tudnak kezelni. Ide várják a méz-marketing rendezvények szervezőinek megkeresését. Közös Facebook oldalukon pedig megosztanak minden rendezvényt, eseményt, ahol éppen részt vesznek ill. ezen is népszerűsítik a mézet és méhészeti termékeket (https://www.facebook.com/magyarorszagmezkiralynoje/).

A mai napon az M1 csatorna élő adásában szerepelt Szemerits Eszter, amihez ezúton gratulálunk, hiszen remekül sikerült megjelenése, mely ITT látható (5:30-nál indul a riport).