OMME Marketing Szabályzat módosítás

Az OMME Elnöksége 2019. december 12. napján elfogadta a Marketing Szabályzat módosítását, amelyet az ezt megelőző elnökségi ülések alkalmával is többször tárgyalt, és az észrevételek, javaslatok alapján lett kialakítva a végleges változat. Az idei évtől, 2020. január 01. napjától hatályos.

A Szabályzat az alábbiak szerint módosult:

  1. Egy marketing támogatási kérelmen egy jogcímet lehet megjelölni, ha valamely egyesületünk például mézlovagok költségeinek térítésére, illetve a rendezvény költségeire is szeretne igényelni támogatás, akkor kettő marketing kérelmet kell benyújtania.
  2. Módosult az OMME marketing alap felhasználhatóságának aránya, a központi rendezvényekre a marketing alap 50%-a, a mézkirálynő költségeire az alap 10%-a, a mézlovagrendek költségeinek megtérítésére az alap 20%-a, a rendezvényekre az alap 20%-a költhető.
  3. A mézlovagok szállásköltségére legfeljebb 5000 Ft/nap/mézlovag költség számolható el.
  4. A kiemelt és egyéb rendezvények támogatási kérelmében, a rendezvényre igényelt támogatási összeg legalább 70%-át kötelező a Szabályzatban felsorolt marketing eszközök beszerzésére fordítani, amelyet az OMME Hivatal fog ellenőrizni.
  5. Amennyiben a beszerzést igazoló számlák határidőig nem érkeznek meg, vagy az OMME Hivatalának előzetes vizsgálata alapján nem a kérelemben foglaltaknak megfelelően lett felhasználva a támogatási összeg, abban az esetben az OMME hivatalvezetője javaslatot tesz az Elnökség részére a jogosulatlan támogatási összeg visszatérítésére. Amennyiben az Elnökség határozatában a jogosulatlan támogatási összeg visszatérítéséről dönt, akkor a teljes támogatási összeget 5 munkanapon belül vissza kell utalni az OMME bankszámlájára.

Az OMME Marketing Szabályzata ITT letölthető.

A Marketing kérelem formanyomtatványa ITT letölthető.