OMME tagság igazolása

Tájékoztatjuk a méhésztársakat, hogy a „gyógyszer-cukor” támogatáshoz szükséges, OMME tagsági jogviszony fennállását egyesületünk elektronikusan igazolja le a Magyar Államkincstárnak, tehát a kérelem elektronikus leadásakor nincs szükség a tagdíj befizetését igazoló bizonylatra, azt nem kell feltölteni.

A tagsági jogviszony fennállásának igazolásához kérjük a méhésztársakat, hogy a tagdíj befizetését igazoló bizonylatot (készpénzes fizetés esetén pénztár bizonylatot, átutalás esetén a banki visszaigazolást az átutalásról, vagy bankszámlakivonatban szereplő utalási sort) elektronikus úton küldjék el a megyei méhészeti szaktanácsadójuknak. Ők, az OMME központi tagnyilvántartó rendszerében feltételesen aktív státuszba regisztrálják azokat, akik elküldik nekik a korábban említett, tagdíj befizetési igazolást. Így, a központi iroda már tudja igazolni a MÁK felé a kérelmet benyújtó méhésztárs OMME tagságát. Aktívvá akkor válik a kérelmező, amikor a tagszervezet a tagsági díjakat átutalja.

Tehát, még egyszer leírjuk a legfontosabbat: a „gyógyszer-cukor” támogatáshoz nincs szüksége senkinek sem tagdíj-befizetési igazolásra!

Szaktanácsadók elérhetősége: ITT

A „gyógyszer-cukor” támogatás végső beadási határideje: 2021.04.06.

Támogatott gyógyszerek listája: ITT

Jogcím bemutató: ITT

Beadási útmutató: ITT