OMME tagszervezetek figyelem!

A méh állatjóléti támogatás igénybevételének alapfeltétele az OMME tagság. Több méhésztárs ennek hatására, év közben, a méhészeti szezon derekán lépett be Egyesületünkbe. Köszönjük tagszervezeteink vezetőinek és pénzügyeseinek a türelmét, plusz munkáját, az új tagok felvételével kapcsolatban!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy nem szükséges a belépőket egyesével lejelenteni a központ felé. A munkateher csökkentése érdekében javasoljuk, hogy elég egy alkalommal, a méh állatjóléti pályázat befejeztével elküldeni a központnak az új belépők adatait és tagdíjaikat. A végső határidő: július 31. vasárnap. A pályázatokkal kapcsolatos tagsági igazolást a Magyar Államkincstár kérésére az OMME állítja ki és küldi meg egyben. Természetesen, csak azoknak a tagoknak tudjuk igazolni tagsági jogviszonyukat, akiket legkésőbb július 31-ig a tagszervezet lejelentett és a tagsági díjukat átutalta.

Továbbá kérjük a nem önálló, azaz helyi tagszervezeteink vezetőit, hogy akik még nem küldték meg az OMME Központi Irodája részére a 2. negyedéves pénzügyi jelentésüket, mielőbb tegyék meg! Szíves segítségüket és munkájukat köszönjük!