Országos Magyar Méhészeti Egyesület Magyar Termelői Méz Kampány Pályázati Felhívás

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) támogatásával a Magyar Termelői Méz népszerűsítésére kommunikációs kampány pályázatot hirdet.

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesületet összesen 109 helyi, vagy önálló méhész szervezet alkotja, lefedve az ország egész területét. Az Egyesület feladata a magyar méhészek összefogása, érdekeik védelme és szakmai képviselete.

Az OMME egyik fontos céljának tekinti a tiszta eredetű termelői méz népszerűsítését a fogyasztók körében. Ennek érdekében számos rendezvényen megjelenik országszerte, ám a méhészeti rendezvények mézmarketingben való szerepvállalásának áttekintése során kiderült, hogy azok sokszor nem elég hatékonyak és célirányosak. Ezért a téli időszakra kommunikációs PR kampányt indít, hogy komplex stratégiával, egységes elemekkel népszerűsíthesse a termelői mézet.

A kampány középpontjában az OMME tagok által előállított Magyar Termelői Méz áll, amely egyedi, könnyen beazonosítható üvegben található, zárszalaggal ellátva.

A kampány célja, hogy erős érték és bizalmi központú kommunikáción keresztül felhívja a fogyasztó figyelmét arra, hogy a Magyar Termelői Méz minőségi, tiszta eredetű és rendkívül értékes, így növelve a termelők által közvetlenül értékesített méz iránt a keresletet.

Tenderinformációk

A pályázat nyílt és első sorban PR ügynökségek jelentkezését várjuk. A pályázat célja a Magyar Termelői Méz Népszerűsítésére vonatkozó komplett kommunikációs kampány terv kidolgozása.
Kampányra tervezett keretösszeg minimum bruttó: 7 000 000 Ft.

A pályázatra az ügynökségek egy rövid, pár soros bemutatkozás keretében jelentkezhetnek az alábbi e mail címre: Bross Péter – OMME Elnök: omme1984@enternet.hu
Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 23. 12:00.

A jelentkezést követően küldünk egy titoktartási nyilatkozatot, amely aláírása után mellékeljük a brief-et. A brief tartalmaz minden információt a kampány elvárásokkal kapcsolatban, továbbá a tender beadási, bírálati szempontjait is.

A pályázó cégeknek egyszerre, egy személyes konzultációs lehetőséget is biztosítunk, 2016. szeptember 27-én délelőtt. Pontos helyszínről és időpontról emailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A pályázat leadási határideje: 2016. október 03. 16:00.
Leadás módja: személyesen az OMME irodájában: 1094 Budapest, Viola u. 50. vagy emailben az omme1984@enternet.hu email címre.

A beérkezett pályaműveket az OMME és a NAK erre a célra delegált szakmai bizottsága első körben 2016. október 5-ig elbírálja és kiértesíti a pályázókat az eredményről.

A második körre továbbjutó ügynökségeket meghívjuk egy személyes konzultációra, ahol bemutathatják a kampányterveiket. Ezt követően néhány napon belül kiválasztjuk a győztes pályaművet.

Nyertes pályázat kihirdetése:2016. október 13.

A pályázatot elnyerő cég a fent megjelölt keretösszegből megvalósíthatja az OMME Magyar Termelői Méz népszerűsítésére kidolgozott kampány tervét.