Szaktanácsadás, OMME iroda munkarend

Szaktanácsadó hálózat, szaktanácsadás, fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel a szaktanácsadó hálózat, 2020. szeptember 14-től, a méhésztársak égészsége és a rendszer működésének fenntartása érdekében módosított ügyfélfogadási rendel üzemel. A szaktanácsadók továbbra is elérhetők telefonon és e-mailen, emellett ha a méhésztársaknak szükségük van a szaktanácsadók fizikai jelenlétére (mintavételek, helyszíni szemle, egyéb ügyintézés), kérjük keressék kollégáinkat, akik igyekeznek megoldást találni az egyéni helyzetekre. Kérjük, hogy szaktanácsadó kollégáinkkal történő személyes kapcsolatfelvételkor minden esetben viseljenek egészségügyi szájmaszkot.

OMME iroda munkavégzés

Értesítjük a tisztelt méhésztársakat, hogy az OMME iroda, a méhészek érdekében végzett munka biztonságos fenntartását szem előtt tartva – az otthonról való dolgozás informatikai hátterének megteremtésén túl – a következő időszakban olyan megosztásban végzi, mely csökkenti annak veszélyét, hogy egy esetleges megbetegedés során be kelljen zárni az irodát.

Mit jelent ez? A iroda dolgozói két csoportra osztva, heti váltásban lesznek elérhetők az irodában, így ha egy konkrét munkatársunkkal szeretne találkozni személyesen, előzetesen érdeklődjön. Munkavégzés továbbra is akadálytalanul működik, hiszen tavasszal megteremtettük a teljeskörű otthonról való munkavégzés feltételeit, így az irodai feladatokat továbbra teljes munkaerőkapacitással végezzük.

A helyzetre való tekintettel kérjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy személyesen csak akkor keressék fel irodánkat, ha az tényleg szükséges. Ilyen esetben feltétlen kérjük az egészségügyi szájmaszk viselését, valamint az irodában elhelyezett kézfertőtlenítő használatát.

Megértésüket és együttműködésüket köszönve,

Tisztelettel OMME