Tájékoztató a soron következő Küldöttgyűlésről

Tájékoztatjuk a Méhésztársakat, hogy a 2021. október 03-án, 10.00 órától megtartandó Küldöttgyűlésünk (Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 6-os terem) meghívója, valamint az egyes napirendi pontok felkészítő anyagai jelen bejegyzésünkben elérhetőek.

A Küldöttgyűlés meghívóját, valamint a 9. napirendi ponthoz tartozó dokumentumokat postai úton kiküldtük a tegnapi napon (2021. szeptember 15.). A további napirendi pontokhoz tartozó felkészítő anyagokat elektronikus úton juttattuk el az elnökök és a küldöttek részére.

Kérjük, hogy amennyiben az e-mail-ben megküldött dokumentumokkal kapcsolatban technikai hiba, illetve a Küldöttgyűléssel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, bizalommal keressék Központi Irodánkat!

Kérjük továbbá tagszervezeteink vezetőségeit, hogy a küldöttek meghatalmazási nyilatkozatait előzetesen szíveskedjenek megküldeni Központi Irodánknak, valamint egy eredeti példányt hozzanak el Küldöttgyűlésünkre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a COVID19 veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C. § (1) – (3) bekezdései alapján Küldöttgyűlésünkön kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt, amelyet a belépést megelőzően be kell mutatni kollégáinknak.

Negatív koronavírus fertőzöttségi teszt (PCR vagy antigén-teszt) nem elfogadható!

Az elnökség döntése értelmében, a rendezvény teljes időtartama alatt javasoljuk a maszk használatát.

Letölthető dokumentumok:

Küldöttgyűlési meghívó

OMME 2020. évi beszámoló

Kísérőlevél

9. napirendi ponttal kapcsolatos felkészítő anyagok

12. napirendi ponttal kapcsolatos felkészítő anyag