Tájékoztató az üveggyári termelői mézesüveg vásárlásról

Tájékoztatjuk a Méhésztársakat, hogy 2014. január 1-től az orosházi Üveggyárban közvetlenül sem a méhészek, sem a viszonteladók nem vásárolhatnak üveget! Az üvegek kizárólagos forgalmazója az OMME Magyarország Kft.

Információk viszonteladók részére:

Viszonteladás csak a forgalmazóval kötött szerződés alapján bonyolítható.

Viszonteladó az üvegeket közvetlenül a forgalmazótól vásárolhatja meg, mely esetben csak üveggyári kiszolgálás biztosított.

A megrendelések a Kft. alábbi elérhetőségein adhatók le:

OMME Magyarország Kft.
1094 Budapest, Viola u. 48.
Telefon: 1/323-0003; 30/585-7596
E-mail: botos.peter@omme.hu

A Kft. a rendelést e-mail-ben visszaigazolja és előlegszámlát küld a megrendelőnek. Az ellenértéket ez alapján át kell utalni a megadott bankszámlára a Kft.-nek. Az átutalás teljesítése után lehetséges az üvegek átvétele az Üveggyárban. Ennek időpontjáról a Kft. tájékoztatja a megrendelőt. A nullás végszámlát a teljesítést követően állítjuk ki és postázzuk.

Fontos!

Az üvegekkel együtt a raklapokat is meg kell vásárolni, melynek összegét tartalmazza az előlegszámla. A raklapok visszaszállítása az Üveggyárba történik, viszont a Kft.-vel kell elszámolni az ellenértékét. Amint megkapjuk a gyártól a raklap jóváíró számlát, a következő rendelésnél mi is jóváírjuk az összeget, vagy kérésre visszautaljuk.

A raklap leadásakor két azonosítóra van szükség: a saját néven kívül közölni kell az OMME Magyarország Kft.-t is, mivel az Üveggyárnál Ő lesz a vevő.

A termelői mézesüvegek beszerzési árai 2022. április 01-től az alábbiak szerint alakulnak és visszavonásig érvényesek:

730 ml Mézes üveg (756 db/raklap)

Üvegár: 63,00 Ft/db + 27% ÁFA

Raklap 5.760 Ft+áfa/db

380 ml Mézes üveg (1.536 db/raklap)

Üvegár: 43,00 Ft/db + 27% ÁFA

Raklap 5760 Ft+áfa/db

220 ml Mézes üveg (6358 db/raklap)

Üvegár: 32,00 Ft/db + 27% ÁFA

Raklap 3960 Ft+áfa/db, műanyag köztes: 22*810Ft+áfa/db

Az árak az érvényesen felszámítandó környezetvédelmi termékdíjat tartalmazzák.

Információk méhészek részére:

A méhészek saját felhasználásra közvetlenül az OMME Magyarország Kft.-től tudnak vásárolni a fent megadott árakon és elérhetőségeken, szintén csak üveggyári kiszolgálás biztosított, a szállításról mindenkinek magának kell gondoskodni. A minimálisan rendelhető mennyiség 1 raklap!

Lehetőség van a honlapon felsorolt, egyéb településeken található további viszonteladóktól is vásárolni. Azonban felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ez esetben az ár természetes módon magasabb az adott értékesítő rárakódó költségei miatt (beszerzés, szállítás, raktározás, stb.).

Mézesüveg vásárlására kizárólag OMME tagjaink jogosultak, ezért tagságukat vásárlásnál igazolni szükséges (pl. tagsági igazolvány, tagdíj befizetésről szóló bizonylat)!