Bodrogi József Bemutatóméhészete

Üdvözlöm kedves érdeklődő!

Bodrogi József vagyok Kardoskútról,ami Békés megyében egy  tájvédelmi körzet közvetlen szomszédságában található kis település.

2003 óta méhészkedek kedves nejemmel jelenleg 12 keretes hunor-hunor rakodón. 2011 óta bió méhészként tevékenykedünk. Anyákat magunknak neveljük,hogy pontosan hogyan ahhoz el kell jönniük és meghallgathatják személyesen. Előadásaim egy általunk üzemeltetett helytörténeti kiállítás udvarán fedett helyen ,kellemes környezetben élvezhetik. Látogatások alkalmával kivetítőn képekkel illusztrálom is az elmondottakat.

Előadást követően vissza megyünk egy kicsit szüleink agyszüleink világába,mert ott helyben megtekinthető az Oncsa ház,ahová nejemmel a vásárhelyi pusztára jellemző berendezési tárgyakból sikerült szerintünk egy látványos,időutazást összeállítanunk. Természetesen méhészeti  relikviákat is meg lehet csodálni. Településen igény esetén  kedvező áron ebédre is van lehetőség  a helyi étteremben. Ha szeretnék  akár a Fehér tó is megcsodálható,ami az ország 7 természeti csodája között van.

Remélem  még inkább felkeltettem érdeklődését,méhészetünk iránt,ami valóban emlékezetes,eddigi vissza jelzések is ezt tükrözik.

Keressen bátran nejemmel Évikével szeretettel várunk mindenkit!

Jelentkezés:

Tel.: 30/485-9285

email: bodrogi.meheszet@gmail.com

Cím: Kardoskút Béke utca 3.

 

DSCN5279 SONY DSC SONY DSC