B-THENET kérdőív

Kedves Méhésztársak, Mézfogyasztók!

Az Állatorvostudományi Egyetem az Európai Unió által finanszírozott B-THENET (https://www.bthenet.eu/) projekt keretén belül kérdőíves felmérést indít a hazai mézfogyasztási szokásokról, valamint a fenntartható méhészkedés iránti fogyasztói érdeklődéssel kapcsolatban.

A B-THENET projekt célja méhészeti jó gyakorlatok összegyűjtése nemzetközi szinten, valamint a méhészkedésben és mézfogyasztásban érdekelt szereplők projektbe történő aktív bevonása.

A jelenlegi kérdőív első sorban a fogyasztói szokásokat célozza, azonban méhészeknek, szakmabelieknek is van lehetőség a kitöltésre. Szeretnénk megkérni minden kedves érdeklődőt, hogy járuljon hozzá a kutatás sikerességéhez a kérdőív kitöltésével. A kitöltés nagyjából 8-10 percet vesz igénybe.

A kérdőív ezen a linken elérhető:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=cI-IPWq9kUSJE9qdG6_HR1yQkGdQOV1Dgq9MEUR5rlxURVIzSEVaMTdNT05YVzRSOUhKWUdPVElGNy4u.

Kérjük a Méhésztársakat, továbbítsák ismerőseiknek, barátaiknak a kérdőív linkjét, hogy minél szélesebb körben kerülhessen kitöltésre!

Köszönjük szépen a segítséget!

BThenet_InstaV1