Figyelem! Problémák a kedvezményes biztosítással

Tájékoztatjuk a méhésztársakat, hogy az idei évben az “I” rendszámos gépjárművekre megkötött, kedvezményes biztosításokkal a méhészek jelzései alapján probléma van, sok méhésztárs kapott magas összegű számlát a biztosítótól.

Figyelem! Az “I” rendszámokat érintő biztosítás, és alkusz nem azonos az OMME felelősség és vagyonbiztosításával, valamint az abban közreműködő alkusszal. A felelősség és vagyonbiztosításnak ehhez semmi köze, mindkettő működése zavartalan!

A megoldáson dolgozunk, igyekszünk megnyugtató módon rendezni a kialakult helyzetet, folyamatosan zajlanak az egyeztetések az ügyről.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy több méhésztárs elmondása alapján azt a megoldást javasolták nekik, hogy utólag, kézzel írják bele a forgalmi engedély másolatába, hogy a gépjármű “lassú jármű”. Fokozottan kérjük, hogy a fenti cselekményt ne végezzék el, mivel az közokirat hamisításnak minősül, és büntetendő! A biztosító társaság pedig úgyis a BM nyilvántartása alapján fogja a tarifát meghatározni, így a cselekményt egészen biztosan érzékelni fogják.

Kérjük azokat a méhésztársakat, akiknek a biztosító társaság pótdíjat számlázott ki, szíveskedjen az alábbi adatokat megküldeni az omme@omme.hu email címre :

NÉV:

TELEFONSZÁM:

E-MAIL CÍM:

FORGALMI ENGEDÉLYRŐL fotó! (olvasható formában szerepeljen rajta a megjegyzés rovatban leírtak)

Az “I” rendszámos méhésztársakat kérjük, hogy folyamatosan nézzék honlapunkat, hiszen napokon belül kiderül, hogy mi lesz a megoldás a biztosításokkal kapcsolatban.