Tájékoztató a termelői mézesüveg vásárlásról

Tájékoztatjuk a Méhésztársakat, hogy 2014. január 1-től az Üveggyárban közvetlenül sem a méhészek, sem a viszonteladók nem vásárolhatnak üveget! Az üvegek kizárólagos forgalmazója az OMME Magyarország Kft.

Információk viszonteladók részére:

Viszonteladás csak a forgalmazóval kötött szerződés alapján bonyolítható.

Viszonteladó döntése szerint, az üvegeket megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazó teljes körű kiszolgálást biztosító közreműködő partnerétől (Königin Trade Kft. 5900 Orosháza Szentesi út 31.), vagy legalább 20 raklapnyi tétel vásárlása esetén közvetlenül a forgalmazótól is. Utóbbi esetben csak üveggyári kiszolgálás biztosított.

A megrendelések a Kft. alábbi elérhetőségein adhatók le:

OMME Magyarország Kft.
1094 Budapest, Viola u. 48.
Telefon: 1/323-0003; 30/585-7596
E-mail:
gal.izabella@omme.hu

A Kft. a rendelést e-mail-ben visszaigazolja és díjbekérőt küld a megrendelőnek. Az ellenértéket ez alapján át kell utalni a megadott bankszámlára a Kft.-nek. Az átutalás teljesítése után lehetséges az üvegek átvétele az Üveggyárban. Ennek időpontjáról a Kft. tájékoztatja a megrendelőt. A számlát a teljesítést követően állítjuk ki és postázzuk.

Fontos!

Az üvegekkel együtt a raklapokat is meg kell vásárolni, melynek összegét tartalmazza a díjbekérő. A raklapok visszaszállítása az Üveggyárba történik, viszont a Kft.-vel kell elszámolni az ellenértékét. Amint megkapjuk a gyártól a raklap jóváíró számlát, a következő rendelésnél mi is jóváírjuk az összeget, vagy kérésre visszautaljuk.

A raklap leadásakor két azonosítóra van szükség: a saját néven kívül közölni kell az OMME Magyarország Kft.-t is, mivel az Üveggyárnál Ő lesz a vevő.

A termelői mézesüvegek beszerzési árai 2015. március 1-től az alábbiak szerint alakulnak és visszavonásig érvényesek:

730 ml Mézes üveg (756 db/paletta)
Üvegár: 42,50 Ft/db + 27% ÁFA
Raklap ár: 2.670 Ft/db + 27% ÁFA
1 raklap mennyiségű üveg bruttó értéke raklap nélkül: 40.805 Ft
1 raklap mennyiségű üveg bruttó értéke raklappal: 44.196 Ft

380 ml Mézes üveg (1.536 db/paletta) 
Üvegár: 25,00 Ft/db + 27% ÁFA
Raklap ár: 2.670 Ft/db + 27% ÁFA
1 raklap mennyiségű üveg bruttó értéke raklap nélkül: 48.768 Ft
1 raklap mennyiségű üveg bruttó értéke raklappal: 52.159 Ft

Az árak az érvényesen felszámítandó környezetvédelmi termékdíjat tartalmazzák.

Információk méhészek részére:

A méhészek saját felhasználásra közvetlenül a Königin-Trade Kft.-től tudnak vásárolni a fent megadott árakon, szintén Orosházán. A vásárlással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken nyújtanak felvilágosítást:

Königin-Trade Kft.

5900 Orosháza

Szentesi út 31.

Tel.: 68/410-666

E-mail: info@konigin-trade.com

Lehetőség van a honlapon felsorolt, egyéb településeken található további viszonteladóktól is vásárolni. Azonban felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ez esetben az ár természetes módon magasabb az adott értékesítő rárakódó költségei miatt (beszerzés, szállítás, raktározás, stb.).

Mézesüveg vásárlására kizárólag OMME tagjaink jogosultak, ezért tagságukat vásárlásnál igazolni szükséges (pl. tagsági igazolvány, tagdíj befizetésről szóló bizonylat)!