SZABAD A SZOFTVER

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2017. február 1-től sok ezer nonprofit szervezet jogosult szoftveradományokra! Hozzájuthat a legfrissebb, legjobb jogtiszta (Microsoft, Symantec, Adobe, Google, stb.) információs technológiai (IT) eszközökhöz!

CivilTech Szoftver Adományozó Program

Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Program! 2017. február 1-től már nem csak közhasznú szervezetek jogosultak a NIOK Alapítvány CivilTech Programjában részt venni, hanem minden olyan szervezet, amely az adott évben jogosult az 1% gyűjtésére! Ne hagyja ki, ha fejlesztené, javítaná, esetleg legalizálná információs technológiai eszközeit! Microsoft termékek, vírusvédelem, tervezői eszközök, akár több mint 90%-al olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

Látogasson el a civiltech.hu oldalra és regisztrálja szervezetét, hogy minél előbb igényelhessék a legnépszerűbb szoftvereket, hardvereket ingyen, vagy a piaci ár töredékéért!

A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető. (Forrás: www.nonprofit.hu)